Klubbsykler

Klubben har en ny og oppdatert maskinpark som består av følgende crossere:
-1 stk Yamaha PW50 – alder 5-6 år
-1 stk Yamaha TTR50 – alder 5-7 år
-2 stk Yamaha TTR110 – alder 7-10 år
-2 stk Honda CRF125 -alder 9-12 år
-2 stk Yamaha TTR125 – alder 9-12 år
-1 stk Yamaha YZ65 – alder 8-12 år
-1 stk Yamaha YZ85 høy – alder 11-15 år (kan kjøres fra og med det året man fyller 10 år)
-2 stk Yamaha YZ125 – alder 14+ (kan kjøres fra og med det året man fyller 14 år)
Tilhørende sikkerhetsutstyr er også på plass, slik at alt ligger godt tilrette for at alle og enhver skal kunne prøve ut om motocross kan være noe for dem.

Med disse syklene kan vi gi alle fra fylte 5 år og oppover, muligheten til å prøve seg på motocross. Dersom dette kan være noe for deg, må du ikke nøle med å kontakte oss. Du er alltid velkommen innom oss på treningene, men avtal gjerne på forhånd dersom du ønsker å prøve deg utpå banen. Vi hjelper deg slik at du får en trygg, positiv og uforglemmelig forsmak på denne fantastiske sporten.

Se mer informasjon vedrørende bruk av klubbsyklene i denne pdf-filen.
Se mer informasjon om hver enkelt utleiesykkel i denne pdf-filen.

previous arrownext arrow