Bli medlem

Dersom du lurer på om motocross kan være noe for deg, er du hjertelig velkommen til å besøke vår motocrossbane på Krokstadøra. Det er trening hver mandag fra kl. 18.00 til 21.00, hver onsdag fra 17.30 til 21.00 og hver lørdag fra 12.00 til 17.00 i sesongen. Der kan du se hva dette går ut på, og slå av en prat med noen av oss som allerede er igang med denne flotte idretten.

Du trenger ikke bo i Snillfjord Kommune for å være medlem hos oss, vi har medlemmer fra hele distriktet.

Klubben har egne sykler og utstyr for utlån, slik at du kan prøve ut sporten innen du bestemmer deg.

Snillfjord motorklubb ønsker at motorbanen skal være et sosialt treffsted der folk kan komme innom for å drikke kaffe og slå av en prat med kjente. Motocross har et godt miljø der ingen trenger å sitte på reservebenken.

Motocross er en idrett som passer for hele familien, og vi har deltakere fra 5 år og oppover.

For barn/personer under 18 år, må navn på en foresatt oppgis. Angi navn på barn(a) i kommentarfeltet.